Agenda

Waar heeft de Delikeet gestaan?

Op 17 juni stond de Delikeet op het Zomerjeuk Festival. Hier hebben wij de klanten zelf hun tosti laten samenstellen. Tevens boden wij een borrelplankje en worstenbroodjes aan.

Op 17 maart stonden we op de kantoorborrel van Nysingh advocaten-notarissen met de CiderKeet. Cider is het drankje van 2016, We hebben diverse soorten biologische ciders te proeven: frisse droge appelcider of poirecider, beide uit Normandie. Ook een zoete appelcider of een mooie alcoholvrije variant.

Op Hemelvaartsdag 5 mei en 6 mei waren wij te vinden met onze bagels, ice-pops en cider op het Giro Mercato festival op het havenpark in Apeldoorn. Daar speelden DJ’s en stonden vele andere foodtrucks, De Giro d’Italia was op het grootste scherm van Apeldoorn te volgen!

16 mei 2e pinksterdag stonden we op de grootste pinkstermarkt van de regio: PinksterMarkt in Brummen. Er was van alles te beleven voor het hele gezin en bij ons waren er hartige en zoete bagels te koop.

Op 3, 4 en 5 juni waren we met onze borrel’planken’ en ice-pops te vinden op het Zwitsal terrein in Apeldoorn bij de KeukenKarvaan ! Er werd leuke muziek gedraaid en er waren bandjes. Maar het belangrijkste: het was prachtig weer en we hebben er met 20 andere foodtrucks een feestje van gemaakt.

Op zaterdag 11 juni waren we te vinden op het terrein van Eijerkamp Zutphen met een paar andere foodtrucks. Daar konden klanten van Eijerkamp wat lekkers komen halen. Wij stonder er met onze bagels!